Garantim la seguretat del teu web de comerç electrònic

Per assegurar-se que les pàgines web són segura i protegir-se de fraus, els usuaris busquen una prova que demostri que la entitat i el lloc web són legítims. Els certificats SSL són importants quan existeixen transaccions d'informació confidencial, com per exemple quan s'envien les dades bancàries en compres online.

Amb el certificat SSL la informació es transmet de forma xifrada. Les dades queden de forma oculta durant la seva transferència, i només el destinatari pot descodificar-les.

Ofereix als teus clients una imatge de serietat i confiança per la via de garantir-los la confidencialitat. Amb aquest servei milloraràs la teva competitivitat davant d'altres empreses i incrementaràs les teves vendes a Internet.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Sistemes Informació
  • Econòmico-Financera
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • Des de 100 euros/any
  • Més IVA
Informació Tècnica

Som el primer prestador espanyol avalat per Sun Microsystems. Els nostres certificats digitals estan reconeguts pels principals navegadors com Microsoft, Mozilla i Chrome, entre altres.

cambraDigital t'acompanya i et guia perquè puguis aprofitar al màxim les possibilitats comercials i de gestió empresarial que t'ofereix el món digital.

Convocatòries obertes
T’interessa Certificat de Servidor Segur (SSL)? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD