Millorem la gestió dels teus processos de signatura de documents i arxius

La signatura electrònica té la mateixa validesa legal que la signatura manuscrita, així com diversos avantatges, com ara l'automatització i la possibilitat de definir fluxos de validació.

La plataforma de serveis de signatura electrònica proporciona un conjunt d'eines que donen cobertura a les diverses necessitats de signatura electrònica de qualsevol institució, permetent disposar de garanties d'integritat, autenticitat i no repudi en els processos. S'estructura en mòduls bàsics, mòduls addicionals i eines.

Aquesta plataforma és útil en escenaris d'incorporació de la signatura electrònica per a la digitalització de processos d'aprovació i signatura de documents com ara contractes, informes o anàlisis. Proporciona funcionalitats d'integració a ERP, BPM i a sistemes d'informació vinculats a altres processos.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Sistemes Informació
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • Segons pressupost
  • Més IVA
Informació Tècnica

Projectes a mida per signar electrònicament els teus documents amb totes les garanties legals: signatura de documents i arxius; signatura automatitzada; signatura massiva; portafirmes i fluxos de signatura; gestió de certificats; signatura centralitzada; validació de certificats; segell de temps...

cambraDigital t'acompanya i et guia perquè puguis aprofitar al màxim les possibilitats comercials i de gestió empresarial que t'ofereix el món digital.

Convocatòries obertes
T’interessa Plataforma de serveis de signatura? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD