Les Consultes Cambra permetran copsar l’opinió del teixit empresarial català sobre temes que afecten l’economia i referendar determinats posicionaments de la institució. A més a més, mitjançant aquest procés de consultes, es contribuirà a ampliar el cens de consultes de la Cambra.
 
Per votar només és necessari registrar-se amb un certificat digital la primera vegada i després podràs demanar un usuari i contrasenya i votar de forma ràpida.6. Consideres que l’acord entre PSOE i UP serà positiu per a Catalunya i la seva economia i, per tant, cal des de la Cambra treballar per tal que es desenvolupi?

7. Creus que és positiu per a la nostra economia i el teixit empresarial català que l’acord entre els governs d’Espanya i Catalunya inclogui un referèndum d’autodeterminació?

8. Estàs d’acord en què la Cambra demani la nul·litat del procés contra els presos independentistes?

9. Creus que la Cambra ha de plantejar a organismes internacionals, que la solució al conflicte català que permeti el retorn a l’estabilitat política i econòmica, ha de passar per una solució basada en el concepte: “dos models, dos estats”?

10. Creus que si en un proper procés electoral els partits independentistes superen el 50% dels vots, i l’Estat no permet un referèndum d’independència, en defensa dels interessos de l’empresariat català, la Cambra hauria de donar suport a la via unilateral?
 


Accedeix als resultats de les consultes en curs i anteriors
 

Preguntes freqüents

Qui pot votar?
Podrà votar qualsevol empresari o autònom de Catalunya que s’identifiqui prèviament mitjançat un certificat digital. Tot i així, el resultat de les consultes diferenciarà entre els vots emesos per les empreses que formen part del cens de Consultes Cambra de la Cambra de Barcelona i els que no hi formen part. La votació és secreta, la Cambra no podrà saber quins CIF/NIFs han votat ni el sentit del seu vot.
Com puc votar?
Si ets al cens de les consultes de la Cambra, t'hauràs de registrar amb el teu certificat digital i podràs votar i demanar un usuari i contrasenya per fer-ho.  
Si no ets al cens també podràs votar després que la Cambra validi les teves dades. 
En una primera fase, els certificats digitals vàlids per votar són de les següents entitats certificadores: Camerfirma, Firmaprofesional, CATCERT i FNMT-CERES; així mateix, els navegadors que permeten accedir a l’aplicatiu són Google Chrome, Opera i Microsoft Edge.
Si no formo part del cens, també puc votar?
Si no ets al cens, l‘aplicatiu et demanarà que omplis un formulari amb les teves dades. Quan la Cambra de Barcelona validi que les dades són d’una empresa o autònom, rebràs al teu correu electrònic un missatge informant-te que passes a formar part del cens de les Consultes Cambra. A partir d’aquest moment ja podràs votar amb el teu certificat digital o demanar un usuari i contrasenya per fer-ho.