Certificat digital qualificat de Representant davant d'Administracions Públiques

Emetem i renovem certificats per a entitats jurídiques

El Certificat digital qualificat de Representant davant d'Administracions Públiques, s'emet a favor d'una entitat jurídica que manté relacions amb les administracions públiques, o en la contractació de béns o serveis que siguin propis o concernents al seu gir o tràfic ordinari.

El sol·licitant d'aquest certificat ha de tenir capacitat per representar legalment (administradors) o voluntàriament (apoderats generals o especials) l'entitat titular del certificat.

Camerfirma és el servei de certificació digital de les cambres de comerç de l'Estat. Els certificats digitals Camerfirma es faciliten en format software o hardware, i permeten a les empreses fer tràmits telemàtics sense desplaçaments i aprofitant els terminis legals de presentació fins al darrer moment.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • A partir de 60 euros
  • Més IVA
Sol·licitud i terminis
Per obtenir el certificat, realitzeu la sol·licitud i a continuació contacteu-nos per concertar una visita a qualsevol dels nostres Punts de Servei.
Convocatòries obertes
T’interessa Certificat digital qualificat de Representant davant d'Administracions Públiques? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD